• thumb
 

Jaarlijkse Vakantie

beurs voor nierpatiënten

 

Graag willen wij u informeren dat het centrum van chronische dialyse Rhodes HELIONEPHRO, zal deelnemen aan de jaarlijkse vakantie beurs voor nierpatiënten en families.Deze is in Nederland , in de gemeente Nieuwegein en is op zaterdag 23 januari 2016.

Rhodos Nier

Dag 2015

 

 

 

 

 

 

Met veel plezier willen wij u informeren dat het centrum van chronische dialyse Rhodos HELIONEPHRO een informatief evenement organiseerd, als onderdeel van de sociale bijdrage aan onze medeburgers en die gericht is op accurate informatie aan het publiek, van de sluipende en groeiende dreiging van chronisch nierfalen bij de moderne mens.Dit is een open informatie evenement over chronisch nierfalen ,op zondag 29 November 2015, in het Cultureel Centrum Kallythies, van 10:00 tot 13:00 (vrije toegang). Toespraak van de president en CEO van het Helionephro centrum, Chirurg-Uroloog Jean Marc Bianchini. Er zal nuttig medisch advies gegeven worden door de specialist Nefrologie, Dr. Angelos Zervos, van het Helionephro centrum , gratis bloedtesten kunnen gedaan worden, bloeddrukmeting en er zullen informatiefolders uitgedeeld worden.

Internationale

Gezondheid

Toerisme Conventie

 

Met veel plezier willen wij u informeren dat het centrum van chronische dialyse Rhodes, HELIONEPHRO, deel zal nemen aan de Internationale Conferentie over Gezondheid Toerisme zal worden gehouden in Athene van 11 tot 14 maart 2015.